Ministerio de Ciencia e Innovación CSIC Sociedad de Química Chemestry 2011

Exposició virtual

L’exposició “Entre molècules. Any Internacional de la Química 2011. CSIC” ofereix una visió amena, divulgativa i didàctica de la Química. La mostra està dirigida a tota la població, amb especial atenció als joves estudiants dels diferents cicles educatius de secundària. Consta de 22 panells que introdueixen al visitant en el paper central de la Química i les seves aportacions a la humanitat.


El contingut de l’exposició, comissariada per Bernardo Herradón, ofereix una primera visió general de la química i el seu paper central a la ciència, seguida d’un breu repàs de les principals aportacions realitzades al llarg de la història. Un tercer bloc, tracta sobre la química en relació amb grans camps com el medi ambient, la salut, l’energia i l’alimentació, relacionant-los amb la investigació desenvolupada als laboratoris espanyols.


L’exposició es pot descarregar (completa) gratuïtament des d’aquesta pàgina, omplint el formulari. S’adreça tant a institucions i organismes com a particulars. El seu ús es farà sempre respectant la integritat de l’exposició, dels crèdits, dels logos, etc., i citant la seva procedència en tota activitat de difusió que es realitzi en relació amb aquest material.


La mida original de l’exposició és de DIN-A1 (59,4 x 84 cm), reproduïble en formats proporcionals (A2, A3, A4).
Existeixen a més a més dues còpies impreses de fàcil transport (embalades en caixes amb rodes) que el CSIC cedeix gratuïtament a les institucions, organitzacions, associacions, etc., que la sol·licitin. S’exigeix que s’utilitzin amb finalitat educativa o divulgativa, no lucrativa i d’accés gratuït i universal.


El material de l’exposició es complementa amb tres unitats didàctiques (adaptades a tres nivells educatius de secundària) que es poden descarregar gratuïtament a aquesta mateixa web, a l’apartat de materials didàctics.
 

Entre molècules

Si desitja descarregar l’exposició en alta resolució, complimenti si us plau el següent formulari.

Per sol·licitar l’exposició impresa i itinerant (embalada en una caixa amb rodes) ha d’omplir aquest formulari en word i enviar-lo al correu que s’hi indica.